9 September, 2017 18:30 Beker 2017/2018 1

Vandaag de 1ste officiële wedstrijd en wel een bekerwedstrijd tegen een 2de klasser. We wisten dat het een lastige pot zou worden en dat bleek zeker de 1ste helft. Veel te slap begonnen we aan de wedstrijd waardoor we het onszelf onnodig moeilijk maken en met rust 0-4 achter stonden. In de rust spraken we af feller en met meer druk te spelen. Na wat kansen te hebben gekregen moesten we toch de 0-5 incasseren. Toch bleven we door voetballen en scoorden we 3x op rij en bleef de hoop op een goed resultaat aangezien er genoeg kansen werden gecreëerd(2x op de paal). Omdat we een stuk aanvallender speelden kreeg de tegenstander ook meer ruimte. Henk hield een paar goede ballen eruit maar moest helaas toch nog een bal uit het net vissen waarna de wedstrijd gespeeld was.

0-4, rust, 0-5, 1-5 Ken, 2-5 Tim, 3-5 Renko, 3-6.