16 September, 2017 18:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 1

Wedstrijdverslag Le Soleil 1:
Vandaag de eerste competitiewedstrijd. Een wedstrijd tegen ons tweede team. We willen na ons kampioenschap een goede start maken in de derde klasse. Plan van aanpak is voortborduren op de goede tweede helft van vorige week in de beker.

De start is van beide kanten aftastend. Het tempo ligt niet al te hoog. De inleidende beschietingen om het zo maar te zeggen. We staan goed gegroepeerd bij balverlies. De enkele keer dat het gevaarlijk wordt voor de goal staat Remco op de juiste plek of weten we het zelf op te lossen. Na een klein kwartier weten we de ban te breken. Tim wordt aangespeeld in de punt houdt de bal goed bij zich. Ben is ondertussen mee opgekomen via de linkerflank en weet de pass van Tim vanuit een lastige hoek knap binnen te schieten. Hierna hebben we de wedstrijd onder controle. Het resulteert valk voor rust zelfs in de 2-0 van Ken, die de keeper in de korte hoek weet te verschalken.
Na rust krijgen we door ongelukkig balverlies snel de 1-2 te verwerken. Het tweede probeert door te drukken, maar we overleven een aanvalsgolf van deze jonge gasten. Hierna krijgen we de controle weer wat meer terug en weten we zelfs het gat weer groter te maken. Een vrije trap, op een mooie plek wordt vakkundig binnengeschoten door Marco. Even later krijgen we een gele kaart (Marco) te verwerken, maar lijken we deze ondertalfase goed door te komen. In de laatste seconden krijgen we echter toch nog een tegentreffer te verwerken. Het blijft hierna spannend tot de laatste minuut. Een meevoetballende keeper bij het tweede zorgt ervoor dat Ben kans ziet om van eigen helft (!!!) zijn tweede van de avond te maken. Een lekkere start van de competitie!

Scoreverloop: 1-0 (Ben, assist Tim), 2-0 (Ken), rust, 2-1, 3-1 (Marco), 3-2, 4-2 (Ben).

Doelpuntenmaker(s): Ben Beckers (2x), Ken van Laar (1x), Marco Notermans (1x).

Wedstrijdverslag Le Soleil 2:
Vandaag de wedstrijd tegen Le Soleil 1. We wisten van te voren dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. We begonnen niet geweldig aan de wedstrijd waardoor we snel 2-0 achter stonden. Camiel schoot de bal erna vanaf een afstand erin 2-1. We kwamen niet meer aan het voetballen toe waardoor het 3-1 werd. Camiel schoot alweer de bal erin 3-2. Op het einde kregen we nog een tegengoal waardoor de uitslag 4-2 werd.