Datum Tijd League Seizoen Speelronde
23 September, 2017 21:00 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 2

Verslag

Vandaag wedstrijd nummer 2 op het programma met een dunne bezetting.

Zes man die het vandaag moeten doen. Na wat vertraging beginnen we eindelijk aan de wedstrijd. Nog geen 15 seconden gespeeld of het staat al 0-1. Roel lobt de bal over de verdediging waarna Tim met een volley de bal in de goal jaagt.  Perfect begin van de wedstrijd. We blijven met z’n allen compact spelen en creëren ook nog genoeg kansen. Tim wordt in de punt aan gespeeld en bediend de opgekomen Ben op maat : 0-2. Helaas krijgen we voor rust nog de 1-2 tegen uit een corner.

In de 2de helft gaan we verder met ons eigen spel. We krijgen zelf genoeg kansen, raken 3 keer het ijzer, maar moeten helaas de 2-2 incasseren door een goede combinatie van de tegenstander. Dan is het weer aan soleil. Goed doorzetten op de keeper levert de bal op voor Tim. Hij speelt de bal naar Marco die strak in de goal schiet: 2-3. Rood wit blijft dreigend maar creëert niet veel kansen. We blijven als team verdedigend goed staan en slepen uiteindelijk de overwinning binnen.

0-1 Tim, 0-2 Ben, 1-2 rust, 2-2, 2-3 Marco