23 September, 2017 19:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 2

Soleil begon sterk aan de wedstrijd en vond snel het net van de tegenstander door een goal van Jerico Grassi. Hierna volgde een korte periode van rommelig voetbal waar KCC van wist te profiteren door middel van een fraaie vrije trap. Soleil herpakte zich en Jerico prikte de bal met een stifje in het doel. Nog voor rust breide Soleil de voorsprong uit door goals van Ryan Freeth en Camiel Heinz. Na rust wist KCC het net nog een keer te vinden. Hierna volgde 2 doelpunten van Ryan Freeth door 2x een assist van Glenn Theissen. Dwayne Hendriks wist voor soleil ook nog het net te vinden waarna een slotakkoord volgde van Jerico Grassi, hij wist het net nog 2x te vinden. Einduitslag 9 – 2. Kleine voetnoot; de scheidsrechter floot een paar keer heel raar.