23 September, 2017 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 2

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper, maar ach na 1 wedstrijd kun je er nog niet zo heel veel van zeggen.

We beginnen geconcentreerd aan de wedstrijd en er zijn kansjes over en weer. We komen op voorsprong door een mooie een twee tussen Ralf en Halil, de laatst loopt de bal zo in de verre hoek. Mooi begin zou je zeggen, echter ut veerde zou ut veerde niet zijn als we niet binnen een minuut er 2 om de oren krijgen. Er wordt niet onderling gescholden en gegodverd en dat pakt goed uit, Ralf scoort 2x en Halil maakt voor de rust zelfs de 4-4.

We spreken in de rust wat kleine dingetjes af, corners en intrappen kortnemen en vrije trap ff op inzicht maar wel altijd iemand bij de 2e paal.

Dit levert meteen de 5-4 op van Camille nadat Ralf de bal er niet inkrijgt. Onze gasten zetten aan en komen terug tot 5-6. De sfeer wordt wat grimmiger en feller want het ligt kort bij elkaar.
Ralf maakt de 6-6 en Halil de 7-6. De laatste minuut gaat in, vrouwen en kinderen eerst voor ut Veerde maar dan maken de gasten de 7-7. Trashtalk over en weer geeft Halil net dat beetje extra en vanaf de aftrap gat hij op avontuur en maakt de 8-7.
De scheids fluit af en ut veerde heeft de eerste punten binnen van dit seizoen, op karakter.