24 March, 2018 17:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 22

Vandaag de ‘thuis’ wedstrijd tegen in de Bende. Een wedstrijd waar mogelijkheden liggen om punten te pakken. Wij starten voortvarend met een aantal kansen op doel. Echter is het in de Bende die bij een omschakeling gevaarlijk uit komt en de 0-1 maakt. Niet veel later maakt Tim subtiel de 1-1 door een combinatie met Ken. Voor de rust krijgen we nog een aantal opgelegde kansen maar het blijft 1-1.

Na de pauze gaat het balletje wat sneller rond en ontstaat er ook meer ruimte. We hebben moeite om de hoge balletjes op de spits van in de Bende tegen te houden. Dit resulteert in 2 snelle goals achter elkaar: 3-1. Direct na de aftrap staat in de Bende te slapen waardoor Ken gelijk richting doel rent en de bal voorgeeft op Tim: 3-2. Daarna komt de tegenstander weer op 2 goals verschil.

We tonen veerkracht en spelen een goede pot. Dit laten we uiteindelijk ook zien door de kansen af te maken. Yury maakt 2 goals achter elkaar waarbij de 4-4 een mooie solo actie is tussen 2/3 tegenstanders. Daarna zorgt Ken zelfs voor de voorsprong. Helaas kunnen we hier heel kort van genieten want in de Bende maakt nog geen minuut later de 5-5. Vervolgens is het nog even billen knijpen en mogen we uiteindelijk tevreden zijn met 1 punt. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het was een sportieve wedstrijd!