Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
14 September, 2019 17:30 3e klasse 04 – 19/20 2019/2020 1

Verslag

Vandaag in de eerste competitiewedstrijd meteen de derby tegen de mannen van In de Bende. Dit zijn altijd de leuke potjes, waarbij het over het algemeen tot het einde spannend is. Tevens vandaag een nieuw gezicht in de selectie te bewonderen in de vorm van Jeffrey.

In de Bende speelt het bekende spelletje vanaf het begin, lekker compact. Veel mensen achter de bal. Wij proberen wat meer risico te nemen door het spel te maken. Het is het lastig voetballen, waardoor Marco het vrij snel van afstand probeert en met links iedereen verschalkt. Lang kunnen we niet genieten van de voorsprong want het wordt vrij snel en vrij gemakkelijk gelijk. Daarna pakken we het weer op en is het Ken, die attent is en de bal na een onderschepping kan binnenprikken. Helaas staan we kort daarna weer twee makkelijke goals toe. Wij blijven het spel maken en krijgen ook kansen om de stand gelijk te trekken, maar gaan desondanks met een achterstand rusten.
Na rust een zelfde spelbeeld. Helaas krijgen we snel een tegentreffer te verwerken, waardoor het tegen deze tegenstander een hele lastige opgave wordt. We spelen verder echter een prima tweede helft en verdienen een punt. Verder dan de aansluitingstreffer van Ken komen we echter niet meer.

Scoreverloop: 0-1 (Marco), 1-1, 1-2 (Ken), 2-2, 3-2, rust, 4-2, 4-3 (Ken).

Doelpuntenmaker(s): Ken (2x), Marco (1x).

Uitslag

Team1st Half2nd HalfGoalsUitslag
Bende’92/van Delft 3314Win
ZVV Le Soleil 2213Loss

Locatie

Landgraaf (Ter Waerden)
Sportlaan 15, 6374 CM Landgraaf, Nederland