20 January, 2018 19:00 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 13

De tweede wedstrijd in 2018 wordt gespeeld in Brunssum. Door verschillende afmeldingen van vooral voorhoede spelers zijn we genoodzaakt om ons te laten inzakken en de ruimtes klein te houden. De eerste 2 tegen goals vallen erg ongelukkig. Hierna krijgt Ut Veerde enkele kansjes en komt steeds beter in de wedstrijd. Helaas hebben we te weinig stoot kracht voorin om echt gevaarlijk te worden. Voor rust krijgen we helaas nog 2 tegengoals. De tweede helft begint Ut Veerde steeds beter te voetballen maar zonder doelpunten.  De tegenstander doet dit wel waarna Ut Veerde achter staat met 5-0. Hierna worden wel de kansjes benut en komen we terug tot een 5-2. Ut Veerde heeft dan helaas niet meer de kracht om iets extra’s te geven waarna de tegenstander  uit loopt naar 8-2.

Doelpunten: Luc 1x, Sami 1x

MOM: Richard