26 March, 2022 20:00 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 17

Zaterdagavond 8 uur traden de mannen van Soleil 6 aan tegen Koutenveld 4 in Brunssum.
Aangekomen stond het team van Koutenveld maar slechts 4 spelers waarvan een de keeper was. Door onder andere blessureleed was het team niet compleet. Dus was het snel gedaan voor de ploeg uit brunssum. Na ongeveer 5 minuten stonden de mannen van Soleil al met 3-0 voor. Met rust was het dan ook 0-9.
Terug uit een korte pauze zag Soleil dat ze nog maar 3 man tegenover zich hadden staan. Dr jong uit brunssum nam spreekwoordelijk eieren voor zijn geld en is vertrokken met de staart tussen de benen.
Gelukkig waren er nog 3 mannen die wel nog door wilde spelen. Na veel inzet van het team uit brunssum wisten ze door goede inzet nog 2 goalen te maken. Maar het mocht na het gevlieg heen en weer van hun keeper niet baten. Na 50 minuten vond de scheids het wel en floot de wedstrijd af. De eindstand klonk 2-15 voor Le Soleil 6. Dustin scoorde vandaag met 4 de meeste doelpunten. Stijn gaf met 5 de meeste assist van de avond.
We bedanken de mannen van Koutenveld 4 voor de sportieve inzet en zetten onze koers verder op naar de volgende zaterdagavond.
De Kilo 3 om 17:30 in Terwaerden staat op het programma. Tot volgende week