7 April, 2018 20:00 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 20

Vandaag de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Vanwege de vele afmeldingen toch nog een wisselspeler kunnen regelen.

De wedstrijd begint heel open met gelijk al een kans voor Tim die over schiet. Daarna weer een kans voor Soleil. Het is Roy die goed voorgeeft en Renko tikt simpel binnen: 0-1. Niet lang kunnen we hiervan genieten want de tegenstander maakt weer snel de gelijkmaker. Daarna nemen we wederom de voorsprong door Tim die zijn solo-actie rustig binnen schiet. Uiteraard zet de tegenstander weer aan en scoort de 2-2. Zoals de hele wedstrijd, komen we weer op voorsprong. Het is Tim die zich vrij speelt en de 2-3 binnen schiet. Vlak voor rust maakt Holz er weer 3-3 van.

Tijdens de rust kunnen we even op adem komen. Soleil begint dan met de aftrap. Zoals ook de vorige wedstrijd staat de tegenstander al in de startblokken. Renko trapt af naar Tim en rent al naar voren. Vervolgens een steekpasje op Renko die beheerst afrond: 3-4. Niet lang daarna lopen we zelfs uit naar 3-5. Op aangeven van Tim maakt Roy er 3-5 van. De tegenstander begint flink te drukken en scoort uiteindelijk de 4-5. Henk heeft nog een aantal goede reddingen in huis waardoor we zelf kans zien om nog 2 te scoren. Er ontstaat namelijk zoveel ruimte omdat hun keeper mee gaat voetballen. Het is uiteindelijk Ben die 2x koeltjes afrond. Eindstand 4-7

Roy bedankt voor het uithelpen!

0-1 Renko, 1-1, 1-2 Tim, 2-2, 2-3 Tim, 3-3, RUST, 3-4 Renko, 3-5 Roy, 4-5, 4-6 Ben, 4-7 Ben.