26 September, 2020 20:00 4e klasse 06 - 20/21 2020/2021 3

Vandaag de wedstrijd tegen Cosmos 2, een jong team althans in vergelijking met Ut Veerde. We beginnen geconcentreerd aan de wedstrijd en tasten af. Na enkele minuten is er een mooie combinatie tussen Ralf die de bal krijgt ingespeeld en Laurence die er omheen loopt, tikkie breed op Lau, 1-0. We blijven goed georganiseerd voetballen en dit levert nog enkele mooie aanvallen op. Roy maakt de 2-0. Dan is heel even de organisatie weg en binnen enkele ogenblikken staat het 2-2. In de rust spreken we af dat we met name de 2 gevaarlijke mensen van Cosmos scherp dekken en druk zetten als de andere spelers aan de bal zijn. Bijzonder is dat we dat wat is afgesproken niet (goed) uitvoeren. Waardoor we binnen enkele ogenblikken op een 4-2 achterstand staan.
Ut Veerde recht de rug en komt via Sami en Ralf terug in de wedstrijd. 4-4 met nog enkele minuten te gaan. Direct valt de 5-4 voor Cosmos echter Ut Veerde laat zich niet uit het veld slaan. De laatste 7 minuten zetten we alleen maar druk, de tegenstander kan er niet meer onderuit voetballen. Sami maakt de 5-5, nog 2 minuten op de klok. Ut Veerde ruikt bloed en blijft druk zetten maar houdt het achterin ook dicht, mede door Richard die een topwedstrijd keept. Met nog 43 seconden op de klok prikt Sidi de winnende binnen na 2 overtredingen binnen de cirkel en een ouderwetse Scrimmage. De laatste 43 seconden zijn uiteraard spannend maar Ut Veerde komt niet meer in de problemen. Compleet leeg-gespeeld en gevochten vertrekken we richting kleedkamer!

MoM: Richard
Doelpuntenmakers: Roy, Laurence, Ralf, Sidi en Sami (2x)