10 March, 2018 18:00 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 17

Na een slechte reeks willen we vandaag de lijn naar boven weer inzetten. Onze tegenstander leent zich daar prima voor. Een bekende tegenstander waar we altijd aan gewaagd zijn.
De scheids is bij de aftrap duidelijk, mondje dicht en afstand houden. De bal begint te rollen en Cosmos zit ons fel op de huid. Sami wil daarop gaan protesteren naar een ferme charge. De scheids roept de twee heren bij zich en is duidelijk, zwijgen of gaan zitten. Halil scoort de 1-0, snel daarna de 2-0 middels een counter waarbij met twee passes Halil vrij staat voor de keeper. Dan beslist de scheidsrechter in ns voordeel waarop onze tegenstander geel krijgt. Een andere spler van Cosmos reageert dusdanig dat ook hij kan gaan zitten. De overtal situatie buiten we uit waarbij Halil snoeihard onderkant lat schiet en sami de rebound beheerst afmaakt.
Richard houd ons keer op keer goed in de wedstrijd met goed uitkomen en knappe reddingen. Voor rust wordt het nog 3-1 maar we merken dat de spanning oploopt tav de scheids. We spreken in de rust af dat wij rustig, beheerst en kalm blijven.

In de 2e helft is het nog 2 minuten spannend aangezien we direct de 3-2 binnen krijgen. Daarna lopen we beheerst uit, gaat de tegenstander nogmaals over de flos hetgeen resulteert in diverse gele kaarten en 2 rode. Kortom, slim en beheerst gespeeld. Optimaal gebruik gemaakt van de snelheid van Halil. Gezien de kansen hadden we er wel wat meer mogen maken maar goed de stijgende lijn hebben we weer te pakken.