18 September, 2021 19:00 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 1

Wedstrijdverslag:
Soleil 7 mocht op zaterdagavond de toeristische route naar Berg en Terblijt pakken om daar te spelen tegen De Kilo 3. Daar maakten de jongens van Soleil hun rentree in de 4e klasse van het zaalvoetbal. Een nieuw gezicht bij dit team, maar ook een speler met bakken ervaring, is Martijn Braad. Soleil begon de wedstrijd uitstekend. Door een goede individuele actie van Guy Hoffman kwam Soleil op 0-1. De Kilo probeerde daarna met een aantal pogingen de gelijke stand op het bord te brengen maar Martijn Braad had een paar fantastische reddingen in petto en zette de ploeg daarmee op scherp. Soleil nam het initiatief over en scoorde in rap tempo de 2,3,4,5, én 0-6 nog voor de rust. Na de rust bleef Soleil goed spel spelen en werden de doelpunten aan de lopende band geprikt. De Kilo kon zichzelf wel nog op het scorebord zetten bij een stand van 0-13 door middel van een bekeken balletje. Hierna vond Soleil nog een paar keer het net. Eindstand van de wedstrijd 1-16.