11 September, 2021 19:30 Beker 2021/2022 1

Wedstrijdverslag: Na een tijd niet meer gevoetbald te hebben was dit weer de eerste wedstrijd.
Allemaal weer een beetje onwenning. Nieuwe regels enz. Naar een aarzelend begin creerden we genoeg kansen, maar hij wilde er niet in. De eertste beste kans die Keelkampers kreeg ging er wel in. Daarna bleven we gewoon voetballen en waren wij de betere ploeg die genoeg kansen kregen en uiteindelijk ook vaak genoeg scorden. Min puntje was dat we vaak weer snel een tegen goal kregen. Echter na de rust werd het verschil wel gemaakt en kwamen we op een voorsprong van 3 doelpunten. Dit gaven we niet meer weg ondanks dat we maar 1 wissel hadden.
Man of the Match: Joey

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop: 0-1, 1-1 Wesley, 2-1 Bram, 2-2, 3-2 Bram. RUST,
4-2 Joey. 4-3, 5-3 Bram, 6-3 Abdel, 6-4, 7-4 Joey, 7-5.