10 March, 2018 18:30 3e klasse 05 - 17/18 2017/2018 17

Vandaag een wedstrijd tegen Fortuna’71. In de uitwedstrijd was het spannend en verloren we nipt.

We starten en het blijkt meteen een open wedstrijd van beide kanten. Na een doelpoging van Remco die net gekeerd wordt door de keeper is het Yury die wel het net weet te vinden. Kort daarna geven we gemakkelijk de 1-1 weg. We zijn het vervolgens helemaal kwijt of hebben het helemaal niet gehad……..

Kortom: te weinig inzet, niet fel genoeg, geen communicatie, slechte passing, onnodig balverlies.

Op alle fronten afgetroefd. En normaliter is het niet de bedoeling om een scheidsrechter hierin te betrekken, maar deze meneer maakt het wel heel bont. Zowel Boy als Yury ontvangen in de eerste helft geel. Een van de twee kaarten kan gegeven worden, maar hoe deze kaarten vergezeld worden van commentaar van de scheidsrechter spreekt boekdelen. Het leidt in ieder geval tot een 1-5 achterstand bij rust.

Na rust spelen we iets beter, maar halen nog altijd geen ‘voldoende’. We krijgen wel meer kansen dan Fortuna, maar alleen Remco weet het net te vinden. We spelen in de tweede helft tegen 6 man, want ook de scheidsrechter laat zicht wederom niet van zijn beste kant zien. Zowel Boy als Yury ontvangen hun tweede gele kaart. Qua beslissingen eenrichtingsverkeer. Het wordt uiteindelijk 2-7.

Deze nederlaag is bij ons zelf begonnen, laat dat duidelijk zijn. Fortuna was op alle fronten beter. Snel vergeten en verder.

Scoreverloop: 1-0 (Yury), 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, rust, 1-6, 1-7, 2-7 (Remco).

Doelpuntenmaker(s): Yury Baadjou (1x), Remco Blom (1x).