23 November, 2019 18:30 3e klasse 04 – 19/20 2019/2020 8

Vandaag een wedstrijd tegen het hooggeplaatste Holz 1. Na een prima bekerwedstrijd vorige week hopen we vandaag een goed resultaat neer te zetten.

Het begin van de wedstrijd is hectisch. Via een van richting veranderd schot komen we ongelukkig op achterstand. Daarna krijgen Marco en Jeffrey binnen een minuut een discutabele gele kaart. Zelfs de tegenstander kijkt verbaasd. Het gevolg is dat we binnen no-time tegen een 0-3 achterstand aan kijken. Het wordt zo een lastig potje. Nadat de gemoederen wat bedaard zijn maakt Marco de 1-3. We proberen er een wedstrijd van te maken, maar geven tegen een goedspelend team wat te veel ruimte weg. Helaas ontbreekt het ook aan geluk. Feit is dat Holz voor rust nog twee keer scoort.
Na rust schieten we uit de startblokken. Kansen voor o.a Marco en Remco worden net niet omgezet in een doelpunt. In een verder sportieve wedstrijd scoort Holz wel nog twee keer en krijgen we wederom een nederlaag te verwerken.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 (Marco), 1-4, 1-5, 2-5 (Marco), 3-5 (Marco), rust, 3-6, 3-7.

Doelpuntenmaker(s): Marco (3x).