12 September, 2020 18:30 4e klasse 06 - 20/21 2020/2021 1

Wedstrijdverslag:

Vandaag 12 september de eerste competitiewedstrijd na corona. Nieuwkomer in onze klasse Eijsden 5 is de tegenstander. In de tiende minuut van de eerste helft valt de 1-0, gemaakt door Mark Do na een tweetje met Maarten. Vijf minuten voor rust prima redding van Xander als de tegenstander alleen op ons doel af komt. Drie minuten voor de rust maakt Eijsden alsnog gelijk omdat wij de bal achter niet weg krijgen. Laatste minuut van de eerste helft nemen we weer de voorsprong. Het is weer Mark Do die de bal tussen de benen van de keeper weet te plaatsen na samenspel met Mark De. Met een 2-1 voorsprong gaan we de rust in.

De tweede helft begint met een zeer aanvallende tegenstander. Waar Xander eerst nog een goede redding weet te verrichten, moet hij twee minuten later toch zijn meerdere erkennen in een prima afstandsschot. Hierdoor is de stand weer in evenwicht. Na een overtreding op Maarten waar de scheids niet voor fluit scoort Eijsden in de achtste minuut de 23 in de korte hoek. Weer een uitstekend ingrijpen van Xander voorkomt de 24. Eijsden blijft drukken waardoor wij gedwongen worden op de counter te spelen en te vertrouwen op individuele kwaliteiten. Xander staat goed te keepen, weer weet hij een inzet te keren waardoor er nog niks verloren is. Een afstandsschot zorgt echter toch voor een 2-4 op het scorebord in de 15e min. Maarten rent zich het licht uit de ogen en weet hierdoor aardig wat passjes van de tegenstander te onderscheppen. Het is echter Eijsden dat de beste kansen krijgt. Jammer voor Ron, na goed doorzetten komt hij net een teen te kort om de bal langs de keeper te plaatsen. Eijsden gelooft het wel en laat ons nu komen en loert op de counter. Schot met links van Mark Do gaat maar net over. Met nog twee minuten te gaan is het alles of niks. Na een uitbraak met Mark De en Mark Do schiet Dennis hoog over. Poging van Mark De wordt door de keeper gekeerd. Eindstand 2-4. Goed gevochten, gelijk spel was verdiend geweest.