18 January, 2020 20:00 4e klasse 07 – 19/20 2019/2020 11

Vandaag 18 januari de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen het derde van Marathon/Miniware.

We starten geconcentreerd en vanaf het begin hebben we de wedstrijd in handen. In de 2e minuut mist Maarten bij 2e paal op aangeven van Sander de eerste kans. In de 15e minuut scoort MarkDe de 1-0 na een solo vanaf de middellijn ook door toedoen van een goed meegelopen MarkDo. In de 16e minuut redt de keeper van Marathon een listig balletje van Sander in de korte hoek. Marathon heeft weinig in de melk te brokkelen behalve een kopballetje over Rik heen op de paal. Stef tikt de 2-0 binnen bij 2e paal op aangeven MarkDe. Mooie aanval tussen Mark Dooren en Maarten. Helaas verzuimt Maarten de bal netjes bij de 2e paal te leggen voor Mark. Een minuut later maakt MarkDe z’n 2e van de avond. Marathon komt er niet aan te pas in de eerste helft. 3-0 ruststand.

Begin 2e helft, Martien schiet net naast. Meerdere kansen van ons gaan er niet in. 5e minuut scoort MarkDe z’n 3e nadat de keeper van Marathon de bal niet klem heeft. Het blijft eenrichtingsverkeer. MarkDo schiet op de paal. 15e minuut scoort Tim de 5-0 na wederom loslaten van de keeper. MarkDo maakt er 6-0 van. Marathon maakt 6-1 door verkeerd instappen in de verdediging. Maar de koek is nog niet op voor Soleil. Maarten en Sander pikken ook hun doelpuntje mee. Marathon maakt nog 8-2. Maarten maakt 9-2 na goed terugleggen van MarkDo. Dit is ook de eindstand

Waar is dat feestje?????

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
1-0 (MarkDe), 2-0 (Stefan), 3-0 (MarkDe), rust, 4-0 (MarkDe), 5-0 (Tim), 6-0 (MarkDo), 6-1, 7-1 (Maarten), 8-1 (Sander), 8-2, 9-2 (Maarten).