10 October, 2020 18:30 4e klasse 06 - 20/21 2020/2021 5

Vandaag 10 oktober de wedstrijd tegen Zulise Recom 2. Met 5 man treden de heren aan… waarvoor hulde, omdat 2 spelers betrokken waren bij een ongeluk.

Onze aanvoerder was de ballenpomp nog aan het zoeken en toen stonden we al 2-0 achter door ongeconcentreerd spelen. De 1-2 wordt gemaakt in een slechte eerste helft waarin gescheld en gezeur de overhand heeft. Het wordt al snel 1-3 door slecht dekken. Zelf krijgen we veel kansen maar scoren te weinig. De 2-3 ruststand wordt uiteindelijk toch gemaakt.

Na de rust zetten we een tandje bij en maken de 3-3 en komen daarna steeds op voorsprong en lopen uit naar 3 doelpunten verschil. In plaats van dit rustig uit te spelen met een 8-5 voorsprong, geven we teveel weg en maken het onszelf zeer moeilijk. In de laatste minuten wordt het alsnog 8-8.
Spel was niet eens zo dramatisch, maar alles eromheen was te triest voor woorden.
We moeten de schouders eronder zetten en ons met voetbal bezig houden..

Ben Beckers bedankt voor het uithelpen als top gelegenheidsspits.