18 November, 2017 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 8

De 2e wedstrijd tegen koutenveld van dit seizoen, tegen team 2. We hebben een enorme ziekenboeg dus fijn dat Ron en Rob ons willen uithelpen, waarvoor dank! We komen dankzij Halil al snel op 2-0 voorsprong, echter zo snel als we voor staan zo snel staat het weer gelijk. Gelegenheidskeeper Ralph viel hierin niets te verwijten, het was een gevalletjes slecht verdedigen, niet meelopen etc etc. Bij rust is het 3-3 en dus in principe niets aan de hand. We speken af de linies wat korter op elkaar te houden zodat het balletje beter rond kan gaan.
We komen weer voor…. 5-3 en geven het even hard weer weg, 5-5 dan de laatste 5 minuten zakken we door het ijs eindstand 5-7, als je zo inspiratieloos speelt verdien je het ook niet om te winnen.
Aan Rob en Ron heeft het niet gelegen heren Bedankt!