16 December, 2017 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 11

Vandaag staat de topper tegen nummer 2 Neerbeek gepland. De wedstrijd begint goed voor Ut Veerde en staat binnen 12 minuten op een 2-0 voorsprong. Er wordt goed en geconcentreerd gevoetbald. De tegenstander maakt de aansluittingstreffer waardoor de spanning weer volledig terug is. Ut Veerde komt nog voor rust op een 3-1 voorsprong. Er wordt tijdens de rust besproken op deze manier door te gaan. Na rust is er een moment van onachtzaamheid waardoor de tegenstander de 3-2 maakt. Ut Veerde maakt vrijwel kort erna meteen weer de 4-2. Er volgen dan weer 2 hele grote kansen voor Ut Veerde maar deze worden helaas gemist. Vanaf dat moment is Ut Veerde de controle over de wedstrijd kwijt. Er wordt niet meer geconcentreerd gevoetbald, waardoor ook de organisatie verdwenen is. Het resultaat is dat doelpunten te gemakkelijk worden weggeven met een achterstand van 4-6 tot gevolg. De laatste minuut wordt nog de 5-6 gemaakt.

Tot slot; Een onnodige verlies partij door collectief de wedstrijd uit handen te geven. De teleurstelling was groot zonder verwijtend naar elkaar te zijn!!