7 April, 2018 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 20

Vandaag de wedstrijd tegen Zitterd, tegen oude bekende Leon Erps. De gasten waren hun shirts vergeten dus hebben we nog wat oude tenues uit de kast getrokken zodat we toch konden ballen. Bartje doet bij ons mee vanwege de vele afmeldingen waarvoor dank!!
De wedstrijd gaat gelijk op in de eerste helft heeft ut veerde het betere van het spel, combinaties lopen en we krijgen verschillende kansen. Raken de paal en de lat, toch openen we de score door Yoshi. Ralf ziet dat de keeper ver uit zijn doel staat deze grabbelt en tsja dan is niet te zien of de bal over de lijn is geweest. No goal zegt de scheids. Bartje herhaalt dat trucje even later met succes! De gasten blijven in het spoor en met rust is het gelijk.

2e helft gaan we op zelfde voet verder echter de krachten lijken weg te vloeien, we komen op 3-2 achterstand. Henri en Ralf maken de 3-3 e de 4-3 waardoor winst in het verschiet ligt. Dan volgen 2 gruwelijke minuten waarin we twee doelpunten tegen krikgen. De laatste minuten blijven we jagen en druk zetten. Echter het mocht niet baten.

Resume: we hebben geknokt, gevochten voor iedere meter. Een geljk spel was gepast geweest echter het kwartje viel deze keer niet naar onze kant.

Doelpuntenmakers: Bartje, ralf, Henri en Yoshi
MOM: het collectief