Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
4 November, 2017 17:30 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 6

Verslag

Vandaag spelen we tegen Cosmos 3 een oude bekende. Een leuke gelijkwaardige tegenstander. Ut veerde komt goed uit de startblokken en binnen 3 minuten staan we op een 2-0 voorsprong door de individuele klasse van Halil. Cosmos doet vervolgens iets terug en dan is het 2-1. Ut veerde toont dit seizoen veel veerkracht en we laten ons niet van de wijs brengen. Onderling is er weinig gescheld en gemopper op elkaar. Dit leidt tot een mooie aanval waarbij Camille, de bal op de 2e paal legt waar Henri al klaarstond. Sami zet zich daarna met zijn ouderwetse sleepbeweging vrij voor de keeper en maakt de 4-1. Cosmos maakt dan de 4-2. Camille stelt op aangeven van Halil orde op zaken en met rust is het dus 5-2.

In de rust ruilt Ralf met Henri als 3e wissel aangezien we hebben afgesproken max 3 wissels en we vanavond met 9 man waren. De 2e helft gaan we op zelfde voet verder, het wordt 6-2 dor Yoshi, Cosmos doet nog wat terug maar Ut veerde maakt een einde aan de illusies van de gasten dat er nog iets te halen valt. Halil en Camille maken de 7 en 8-3. Ralf zet 1 minuut voor het einde de eindscore op het bord met 8-4….

Collectief goed gevoetbald, kamioensaspiraties staan in de koelkast vanwege de zeperd vorige week, echter dat we nu bovenin mee draaien lijkt een zekerheidje tov de afgelopen jaren dat we meer naar het rechter rijtje moesten kijken.

Doelpunten; Halil 3x, Camille 2x, Joshi 1x, Henri 1x, Sami 1x.
MOM: Halil