Wedstrijddetails

Datum Tijd League Seizoen Speelronde
19 March, 2022 21:30 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 8

Verslag

Op een late zaterdagavond ontmoeten le soleil 6 en rood-wit 6 elkaar voor de eerste keer. De mannen mochten om half 10 aantreden tegen een van de lager geklasseerd teams van de competitie. Dit was echter geen rede tot hoogmoed en de mannen begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd. Al snel wist Dustin op aangeven van Dennis de 1-0 binnen te werken. Daarna volgde er een periode met veel aanvallen en in de 11e minuut wist Stijn op aangeven van Jordan het net te vinden. Helaas moest nick daarna een goal incasseren. 2-1. Dit was echter ook geen rede tot paniek en soleil bleef compact spelen waardoor rood-wit geen kans had om echt gevaarlijk te worden. Le soleil wist al snel weer voor wat ademruimte te zorgen met de 3-1 van stijn op aangeven van jordan. Daarna volgde de rust.

In de tweede helft begon le soleil helaas niet geconcentreerd genoeg en kregen zij al snel de 3-2 en de 3-3 om de oren. De mannen lieten zich daardoor niet uit het veld slaan en pakte de draad van de eerste helft verder op. Praktisch gelijk na de aftrap wist ronald op aangeven van dustin de mannen weer op voorsprong te zetten. 4-3. Eigenlijk zijn de mannen van soleil daarna niet meer in de problemen geweest. Al snel volgde de 5-3 van de voet van stijn op aangeven van kyle. Daarna wisten jordan en ronald beide op aangeven van dennis te scoren. Daarna wist rood-wit nog een doelpunt te maken. Dat maakte de stand 7-4. Het kleine sprankje hoop dat rood-wit hieruit had kunnen halen werd sl snel weggeknald door stijn op aangeven van dustin. En de laatste goal en nekslag voor rood-wit kwam uiteindelijk op naam van dustin met als aangever stijn. Dit gaf een einduitslag van 9-4.

Uiteindelijk kunnen we stellen dat de mannen van le soleil niet echt in de problemen zijn gekomen. De kansen vanuit rood- wit waaruit een goal kwam waren dan ook de enige echte kansen van de ploeg. Le soleil zette daar goed verdedigend spel tegenover en wist hun eigen kansen af te maken. Volgend weekend treffen de teams elkaar weer. Dan op thuisterrein voor rood-wit