25 September, 2021 19:30 4e klasse 07 - 21/22 2021/2022 2

Soleil 7 mocht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen spelen tegen Rood Wit 6. Soleil begon de wedstrijd sterk en kwam na een aantal minuten spelen op 1-0 voorsprong. Rood Wit zette vrijwel direct de gelijkmaker op het bord en nam het initiatief in de wedstrijd over. Op rap tempo volgde ook de 1-2 en 1-3 voor Rood Wit. Soleil bleef rustig spelen en liet de bal goed rond gaan, dit werd beloond door het maken van de 2-3, 3-3, 4-3 én 5-3. Rood Wit kon echter nog net voor rust de 5-4 prikken. Na de rust bleef Soleil de bal goed in de ploeg houden, weer kwam hier een doelpunt uit. Rood Wit bleef ook gevaarlijk en kon de 6-5 nog maken. Hierna bleef Soleil rustig en probeerde ze de wedstrijd dood te spelen. Rood Wit probeerde nog druk te zetten maar in een counter kon Soleil nog score en zette hiermee een eindstand neer van 7-5.

Een speciale dankt gaat uit naar Mark voor het uithelpen!