18 January, 2020 20:00 3e klasse 04 – 19/20 2019/2020 11

Vandaag het eerste na het kerstreces. Direct een belangrijke pot uit tegen Rood Wit. Elke wedstrijd wordt vanaf nu een finale.

We zijn vanaf het begin de bovenliggende partij en creëren links en rechts wat kansjes. Het is uiteindelijk Remco die van afstand het net weet te vinden met een geplaatst schot. Daarna komt Rood Wit er een aantal keren gevaarlijk uit. In eerste instantie houden we nog stand door een schot te blokken en een save van Henk, maar Rood Wit weet toch te scoren. We gaan echter stug door en komen door Roel weer op voorsprong. Daarna is Marco twee keer dicht bij de 1-3, maar hij raakt o.a. de paal. Met nog een minuut op de klok in eerste helft is het Yury die de derde maakt op een belangrijk moment.
We verwachten na een rust een stormloop van Rood Wit gezien hun gemiddelde leeftijd, maar we houden goed stand. Nadat we onder druk komen te staan plaatsen we een scherpe counter. Yury duikt op rechts de diepte in na een pass van Marco en prikt de 1-4 binnen. Kort daarna is het Ken die een bekeken punter in de korte hoek in huis heeft, waardoor we comfortabel leiden. Kort daarna wordt de wedstrijd feller. We krijgen een onterechte vrije trap tegen waaruit Rood Wit de tweede treffer maakt. Wordt het dan toch nog spannend? De wedstrijd wordt in ieder geval grimmiger en de vlam slaat even kort in de pan. Ondanks dat Rood Wit een extra veldspeler inwisselt blijven we relatief makkelijk overeind. Remco bepaalt vervolgens uit een vrije trap de eindstand.

Scoreverloop: 0-1 (Remco), 1-1, 1-2 (Roel), 1-3 (Yury), rust, 1-4 (Yury), 1-5 (Ken), 2-5, 2-6 (Remco).

Doelpuntenmaker(s): Remco (2x), Yury (2x), Roel (1x), Ken (1x).