26 September, 2020 18:00 3e klasse 03 - 20/21 2020/2021 3

Na twee nederlagen troffen we vandaag in Rood Wit een tegenstander met al zes punten. Door o.a. een aantal blessures vandaag een krappe selectie.

We hebben qua kansen in het begin een licht overwicht. Echter zijn het de jonge gasten van Rood Wit die een steekbal door het midden promoveren tot doelpunt. We pakker de draad echter op en maken uit een corner via Marco de gelijkmaker. Daarna gaan we goed verder en plaatsen we een mooie tegenaanval. Het is uiteindelijk Ben die op de rechterflank de bal meekrijgt van Yury en de tweede voor ons maakt. Voor rust wordt Rood Wit niet meer echt gevaarlijk. Zelf weten we de marge te vergroten. Henk vindt bij een prima uitworp het hoofd van Marco en die kopt door naar Yury. Die weet wel raad met dit soort kansjes en zet de 1-3 op het bord.
Na rust beginnen we sterk. Binnen een minuut is het wederom Marco die Yury bedient, waardoor het 1-4 wordt. Even later maakt Yury met een mooie actie zijn hattrick compleet. Hierna volgt een sterkere fase van Rood Wit. Henk heeft een aantal prima reddingen in huis, maar Rood Wit weet toch de 2-5 te maken. Daarna een absoluut hoogtepunt, letterlijk. Henk gooit uitstekend uit naar Ken op de rechterflank. Met een snel uitlopende keeper is er weinig tijd, maar een prachtige lob brengt de marge terug naar vier treffers. Vlak daarna maakt Rood Wit hun derde goal, maar met nog een paar minuten op de klok lijken de drie punten in de pocket. Roel maakt vlak voor tijd aan alle ‘onzekerheid’ een eind door koel te blijven en de keeper op het verkeerde been te zetten.