7 October, 2017 18:00 4e klasse 07 - 17/18 2017/2018 3

Roodwit is een oude bekende, spelen we al jaren tegen met wisselend resultaat. Met ander woorden we zijn aan elkaar gewaagd. Voor ut Veerde staat het herbstmeister schap. Het is tenslotte herfst en we spelen pas weer na de Herfstvakantie. Dan gaan we ons richten op de volgende fase van de competitie, winter is coming.

Maar goed, de wedstrijd, We spelen geconcentreerd vanuit een goed georganiseerde verdediging. We krijgen verschillende kansen maar benutten deze niet. De individuele klasse en met name snelheid van Halil maakt dat we toch 3 doelpunten maken. Halil twee en op aangeven van hem scoort Luc de 3-0.

Tijdens de rust kunnen we niet anders zeggen dan dat we op deze wijze door moeten gaan. Dat doen we uiteraard ook, toch worden persoonlijke fouten ons bijna fataal. Gelukkig met Andy en Joshi achterin die met hand en tand hebben verdedigd maakt dat we na 50 minuten gewoon bovenaan staan in onze klasse.

Ik wil natuurlijk niet op de zaken vooruitlopen maar zoals het er nu uitziet doen we niet zoals afgelopen jaren mee om de laatste plaatsen. Het strenge selectiebeleid en de goede scouting maakt dat we als collectief beter gaan voetballen.