League: 3e klasse 03 - 20/21

Koutenveld 2 — ZVV Le Soleil 2

Vandaag voor de verandering weer eens een maandagavond wedstrijd. De oplettende lezer weet dat dit een uitwedstrijd tegen het Brunssumse Koutenveld betekend. Door enkele blessures missen we nog wat mensen, maar met acht man zijn we goed vertegenwoordigd vandaag.

In het begin hebben wij enigszins de overhand. Mede doordat het in de passing bij Koutenveld moeizamer loopt. We creëren links en rechts wat kansjes. Na een minuut of tien is het Marco die een schot lost. De keeper van Koutenveld keert het schot, maar het is Jeffrey die de rebound knap kan binnen koppen. Hierna komt Koutenveld ook wat meer in het spel, maar Henk keept vandaag weer sterk. Een ingevlogen speler van Koutenveld 1 wordt er moedeloos van gedurende de eerste helft. Kansen zijn er aan beide kanten. Voor rust weten wij de score te verdubbelen. Het is Jeffrey die met een goede actie Roel vrijspeelt, en die maakt van afstand de 0-2.
In de tweede helft speelt Koutenveld wat feller en laten we ons wat te veel terugdringen. Vooral doordat we te snel balverlies leiden. Gelukkig hebben we Henk in de goal of in geval van nood een verdediger die te hulp schiet. Wij krijgen echter ook nog kansen. Enkele prima schoten tussen de palen van o.a. Remco en Yury worden knap gepareerd door de keeper van Koutenveld. Uiteindelijk is het met nog een paar minuten op de klok dan toch raak. Henk ziet Yury vrij staan en levert een prima pass af. Yury blijft koel en verschalkt de keeper met links. Drie belangrijke punten zijn een feit.

Scoreverloop: 0-1 (Jeffrey), 0-2 (Roel), rust, 0-3 (Yury)

Doelpuntenmaker(s): Jeffrey (1x), Roel (1x), Yury (1x)