ZVV de Kilo 2 — De Hazendans/ODV 6

ZVV De Kilo 3 — V.V. Schaesberg 4

ZVV De Kilo 3 — ZVV Le Soleil 6

Op 13 November 2021 was het dan eindelijk zover, het debut van onze oude rot Danny Janssen. Na het weigeren van de aanvoerdersband moest hij helaas beginnen als reservespeler. Le Soleil wist na 3minuten de eerste keer het net te vinden via Ronald op aangeven van Dennis. Diezelfde Dennis kreeg het na 5minuten aan de stok met een speler van de Kilo, dit leidde bijna tot een opstootje maar door nuttige coaching vanaf de bank, wist Dennis zijn hoofd koel te houden en in de 6e minuut aan te tekenen voor zijn tweede assist. Het moment was aangebroken, Danny mag in minuut 11 het veld betreden! Nog geen twee minuten later heeft hij de bal al in het netje liggen op aangeven van Tom. Om zijn debut helemaal af te maken, een minuut later geeft Danny een assist op Tom. Na wat minder verdedigend werk en het laten lopen van een tegenstander, scoort de Kilo de zogenoemde “eretrefffer”, dit tot grote ergernis van onze doelman Nick. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat Nick nog altijd chagrijnig is over dit tegendoelpunt. Vanaf dit moment ging het overigens wel erg snel! Joeri en Ronald mogen allebei nog een aantal doelpunten bijschrijven waarbij de ruststand wordt bepaald op 1-12.

Na nog geen minuut gespeeld te hebben in de tweede helft, weet Dennis het net te vinden op aangeven van Daan. Tom kwam in de tweede helft ook wat meer op gang, hij mocht aantekenen voor een aantal snelle doelpunten in de tweede helft. Ook Danny liet nog maar eens zien dat hij beheerst over een waanzinnige techniek, zo speelde hij een tegenstander genadeloos door de beentjes waarbij een applaus op zijn plaats was. In de minuten erna wisten ook Jordan, Kyle en Dustin hun namen toe te voegen op het scorebord. Ook in de tweede helft krijgt de Kilo het toch voor elkaar om te scoren, dit zorgde weer voor groot ongeloof bij onze doelman Nick. Ondanks deze tweede tegentreffer wist Soleil zowat iedere minuut te scoren in de tweede helft dat resulteerde in een 2-25 overwinning! Iedereen heeft deze wedstrijd zijn steentje bijgedragen en daarom zijn we ook trots op het team! Op naar volgende week waar een nieuwe kraker staat te wachten 💪🏽

ZVV De Kilo 3 — ZVV Rood Wit 3

ZVV De Kilo 3 — ZVC Holz 2

ZVV De Kilo 3 — ZVV Le Soleil 7

Wedstrijdverslag:
Soleil 7 mocht op zaterdagavond de toeristische route naar Berg en Terblijt pakken om daar te spelen tegen De Kilo 3. Daar maakten de jongens van Soleil hun rentree in de 4e klasse van het zaalvoetbal. Een nieuw gezicht bij dit team, maar ook een speler met bakken ervaring, is Martijn Braad. Soleil begon de wedstrijd uitstekend. Door een goede individuele actie van Guy Hoffman kwam Soleil op 0-1. De Kilo probeerde daarna met een aantal pogingen de gelijke stand op het bord te brengen maar Martijn Braad had een paar fantastische reddingen in petto en zette de ploeg daarmee op scherp. Soleil nam het initiatief over en scoorde in rap tempo de 2,3,4,5, én 0-6 nog voor de rust. Na de rust bleef Soleil goed spel spelen en werden de doelpunten aan de lopende band geprikt. De Kilo kon zichzelf wel nog op het scorebord zetten bij een stand van 0-13 door middel van een bekeken balletje. Hierna vond Soleil nog een paar keer het net. Eindstand van de wedstrijd 1-16.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:

7x Hoffman
3x Borjans
2x Pilich
2x Buttgen
2x Embregts

ZVV de Kilo 3 — ZVV Rood Wit 3

SSA ZVV Mestreech/Hazendans 5 — zvv Cosmos ’78 1

SSA ZVV Mestreech/Hazendans 5 — De Kabouter 3

SSA ZVV Mestreech/Hazendans 5 — MBC’13 1