Marathon/Miniware 2 — Eijsden 6

Marathon/Miniware 2 — V.V. Schaesberg 3

Marathon/Miniware 1 — ZVV Rood Wit 2

ZVV Rood Wit 6 — ZVV Rood Wit 5

Marathon/Miniware 2 — ZVV Le Soleil 3

ZVV Rood Wit 6 — De Keelkampers/Transpo Nuth 3

ZVV Rood Wit 2 — Spaubeek 1

ZVC Holz 1 — MBC’13 1

ZVV Rood Wit 5 — ZVV Le Soleil 7

Wedstrijdverslag:

Uitwedstrijd tegen Rood Wit ZVV 5. Soleil begon de wedstrijd gecontroleerd. Het balletje werd rustig in de ploeg gehouden. Al snel werd de 0-1 gescoord. Soleil bleef het eigen spel spelen en kwam daardoor ook op 0-2 en 0-3 voorsprong. Net voor rust kon Rood Wit nog de 1-3 scoren. Na rust zette Rood Wit aan om in de wedstrijd te blijven. Soleil verdedigde compact waardoor Rood Wit er niet in slaagde om er doorheen te komen. Soleil kon de voorsprong uitbouwen tot een eindstand van 1-7. Primeur voor dit seizoen is dat alle veldspelers hun doelpunt wisten te maken.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
1x Embregts
1x J. Pluim Mentz
1x L. Pluim Mentz
1x Borjans
1x Hadi
2x Sormani

ZVC Holz 1 — ZVV Le Soleil 2

Wedstrijdverslag:

Vandaag een lastige uitwedstrijd tegen Holz 1. Helaas is onze blessurelijst deze week weer aangegroeid. Tevens missen we nog een aantal pionnen. Dankzij Bart, Lars en Roy kunnen we toch nog een team op de been brengen.

We beginnen goed aan de wedstrijd. Tim krijgt de eerste kans van de wedstrijd, maar is ongelukkig in de afronding. Jeffrey is vervolgens wel trefzeker, nadat hij knap wegdraait van zijn tegenstander. Holz komt zo’n 5 min. later toch op gelijke hoogte. Even later wordt een vlijmscherpe counter vakkundig afgerond door Marco. Vervolgens is het weer de beurt aan Holz. Roy kan een paar keer redding brengen, maar de gelijkmaker is onvermijdelijk. Voor rust krijgen we ondanks dat we blijven knokken toch nog twee tegentreffers te verwerken.
Na rust zorgt Marco met een mooi schot in de kruising voor de aansluitingstreffer. Helaas begint de tank aardig leeg te raken bij ons en kunnen we moeilijker onder de druk uit voetballen. Bij een stand van 7-3 scoort Marcel nog de vierde treffer, maar mede door twee ongelukkige tegentreffers loopt de score toch nog fors op.

Bart, Lars en Roy: dank voor het uithelpen!

Scoreverloop: 0-1 (Jeffrey), 1-1, 2-1, 2-2 (Marco), 3-2, 4-2, rust, 4-3 (Marco), 5-3, 6-3, 7-3, 7-4 (Marcel), 8-4, 9-4, 10-4, 11-4.

Doelpuntenmaker(s): Marco (2x), Jeffrey (1x), Marcel (1x)