AEV 1 — Zulise Reccom 2

AEV 1 — De Kabouter 5

AEV 1 — ZVV Le Soleil 2

Vandaag speelden we de wedstrijd om het kampioenschap. Dit was te merken want bijna iedereen was aanwezig. Bij ons thuis was AEV een irritante ploeg dat vrij hard voetbalde, daar was vandaag echter niks van terug te zien. Zij hadden net genoeg mensen. De wedstrijd begon en het bleef maar ff 0-0 en daarna was de bal al snel in het netje van AEV te vinden. We liepen al heel snel uit naar een 0-4. Het kampioenschap was toen al bijna een feit. Echter we moesten wel de wedstrijd nog uitspelen. Het ging er erg vriendelijk aan toe en we gingen rusten met 1-7.
Toen wisten we dat de enig mogelijke concurrent ook verloren had en wij dus definitief al kampioen waren ongeacht het resultaat van ons. Naar de rust liepen we verder uit en scoorden we regelmatig. De eind uitslag was dan ook 3-15. Het kampioenschap was een feit.

Doelpuntenmaker(s) en scoreverloop:
0-1 Mo, 0-2 Dave, 0-3 Bart, 0-4 Adnan, 0-5 Paul, 1-5, 1-6 Paul, 1-7 Bart, 2-7, 2-8 Frits, 2-9 Wesley, 2-10 Bart, 2-11 Paul, 2-12 Paul, 2-13 Mo, 2-14 Frits, 3-14, 3-15 Wesley

AEV 1 — ZVV Born 1

AEV 1 — Bende’92/van Delft 3

AEV 1 — ZVV Le Soleil 1

Vandaag. Een ‘verre’ uitwedstrijd tegen een onbekende tegenstander, AEV uit Stein. Ondanks blessures en andere verplichtingen kunnen we toch nog met 7 man aantreden.

Beide teams beginnen goed aan de wedstrijd. De organisatie staat in verdedigend opzicht aan beide kanten goed. Links en rechts worden we wat speldenprikjes uitgedeeld. Marco is een aantal keren kort bij de openingstreffer. Na een minuutje of zeven lukt het dan toch. Een counter over de linkerflank wordt door Marco met een bekeken puntertje in de lange hoek verwerkt tot doelpunt. AEV probeert de stand snel gelijk te trekken, maar Remco en, een enkele keer de paal brengen redding. Dan veroveren we op het middenveld de bal. Marcel zet een een-twee op met Tim en kan zo de 0-2 aantekenen. Vlak voor rust maken we zelfs de 0-3. Tim speelt Ben aan in het centrum. Ben weet de bal knap aan te nemen en direct weg te draaien bij zijn tegenstander. De keeper is kansloos. Het lukt ons niet deze stand vast te houden tot de rust. Een bal, door drie man onderweg aangeraakt verdwijnt achter Remco.
Na rust zet AEV wat meer druk. Dit levert vrij snel de 2-3 op. Daarna slaat de wedstrijd om. De scheidsrechter die tot dat moment prima floot geeft een discutabele penalty. Het recht zegeviert direct, want Remco stopt de penalty. Tot dat moment is de wedstrijd sportief geweest. De scheidsrechter drukt helaas ook meer zijn stempel op de wedstrijd en fluit niet meet consequent. Een stevige overtreding van Boy wordt van een hele preek voorzien, maar aan de kant van AEV is dit klaarblijkelijk overbodig. Ook vijf meter afstand houden geldt alleen voor ons. Hoewel AEV steeds meer drukt komen we er af en toe goed uit. Uit een counter weet Marco de 2-4 op het bord te zetten. Het lijkt onze verlossing, maar niets is minder waar. Waar we onze tegenstanders van onsportief spel mogen betichten in de tweede helft spelen ze wel een situatie met een extra veldspeler goed uit. Of wij slecht, het is maar hoe je het bekijkt. Anyway, we komen 5-4 achter. We proberen er met een aantal minuten op de klok nog een verdiend gelijkspel uit te slepen, maar helaas. Een vrije trap verdwijnt naast de goal en bij een van onze laatste aanvallen wordt Marcel vanachter onderuit gehaald. De scheidsrechter geeft wellicht alleen maar kaarten met kerst. Het levert ons in ieder geval niets meer op. Dan maar op naar de volgende wedstrijd.

Scoreverloop: 0-1 (Marco), 0-2 (Marcel), 0-3 (Ben), 1-3, rust, 2-3, 2-4 (Marco), 3-4, 4-4, 5-4.

Doelpuntenmaker(s): Marco (2x), Marcel (1x), Ben (1x).